BELEEF KNUS

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Koffiebar Knus? Hieronder geven wij je een indruk van ons unieke concept in de historische binnenstad van Dokkum. Heb jij goede ideeën voor leuke evenementen of heb je iets te vieren? Neem dan even contact met ons op. Niets is te gek!

ONTBIJT

Goedemorgen! Lekker geslapen? Toe aan een croissant met een bakje koffie? Of toch liever pancakes? Bij ons kun je vanaf 09:00u terecht voor een stevig ontbijt. Mocht het zo zijn dat je i.v.m. het uitchecken eerder moet ontbijten of graag eerder wil ontbijten. Geen probleem, wij staan er voor open om mee te denken. Neem dan wel contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken.

 

HIGH TEA

Zooo! Het is tijd om gezellig bij elkaar te zijn en te praten over van alles. Als je dit wilt doen met vrienden / vriendinnen door middel van een High Tea dan is dat zeker mogelijk! Bij ons kun je op 2 manieren genieten van een lekker High Tea! We hebben de ietwat minder uitgebreide High Tea, en de uitgebreide. Het maximale aantal personen is hier niet aan verbonden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Live sport

Kom lekker sport bij ons kijken, van F1 tot aan alle voetbalwedstrijden zenden wij uit. Waarom? Omdat we er zelf ook zo van houden. Ga lekker zitten, drink je koffie, wijn of biertje! En kijk met ons mee hoe deze wedstrijd eindigt.

HIGH WINE

High Wine! Jullie kennen het allemaal. Wij organiseren ook voor groepen de knusse High Wine. Het staat niet alleen in het teken van lekkere wijntjes drinken, maar ook met achtergrondinformatie van de druif die gedronken wordt en waarom wij deze wijnen schenken. Altijd al meer informatie willen hebben over wijn. Hoe er daadwerkelijk goed geproefd kan worden en met welke wijn jij het beste je eten kan combineren! Serveer dan voor de high wine!

BABYSHOWER

Jaaaa! ‘’We krijgen bijna de baby’’ (spannendddd). Dit mag gevierd worden! En ook dat kan bij Knus! Bij de babyshowers mag natuurlijk (helaas niet voor degene met de baby) een wijntje / biertje worden gedronken. En naast wat drankjes, een lekker hapje. Denk aan een fris /warm broodje! Hoe wil jij de babyshower invullen? Laat het ons weten!

 

Hightea-Koffiebar-Knus

VERGADERINGEN

Hoe gaan de zaken? Wat moet er beter? Wat gaat er juist goed? En hoe kunnen we dit daadwerkelijk laten doordringen bij onze medewerkers. Nou! In een andere omgeving. En daarom wordt er regelmatig een vergadering in Knus georganiseerd. Kies een ruimte waar jij je denkt goed te concentreren met je collega’s en maak gebruik van de rust en service van Knus. We vullen deze vergadering in zoals jij wilt. Door verschillende stijlen en inrichtingen in Knus kun jij ervoor kiezen waar je het maximale uit de meeting kunt halen. Laat het ons weten!

Pak spelletjes uit de kast

Je bent bij Knus, dat betekent: de spelletjes kun je uit de kast pakken. Van de oude sjoelbak tot aan de Hyves spelletjes. Alles in het teken van gezelligheid. Geen telefoon meer op tafel mensen, die blijven in de broekzak. Veel succes!

 

 

KOFFIEWORKSHOPS

Dinsdagavond is Knus gesloten, maar de eerste dinsdagavond van de maand zijn we open voor jou / vrienden / teams, van alles! Je kunt je aanmelden via onze website om meer van koffie te leren. De redbarista die eigenlijk geboren is uit een koffieboon gaat jullie een hoop leren over koffie. En niet alleen leren, maar ook trainen. Heb jij ooit met koffiemachine gewerkt? Melk opgeschuimd? Of een fantastisch mooi hart gemaakt bovenop je koffie?

IETS TE VIEREN?

Wij willen graag mee feesten! En daarom is ieder feestje, van een verjaardag tot een 100 jaar huwelijk, bij ons mogelijk! En ook deze dagen / avonden gaan we helemaal met jullie indelen. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken! 

 

× Wil je iets bestellen?